Fremsyn, udsyn og hensyn. Det er Norsyn.

Som rådgivende ingeniører og arkitekter mener vi, at vi har et ansvar for at passe på den natur, som vi bygger med. I Norsyn betyder det, at vi forsøger at tænke miljø og vedvarende energi ind i alt, hvad vi laver, og spørger os selv: Kan vi gøre det lidt grønnere? Lidt bedre? Nogle gange er svaret en mere klimavenlig energiforsyning. Andre gange DGNB-certificeret byggeri eller samarbejder med DTU, Danfoss og andre nytænkende virksomheder, der vil være med til at flytte branchen og finde nye løsninger på kendte problemer.

sb., -et, -ene,
substantiv, intetkøn

1. Et absolut fokus;
2. At navigere efter et ideal eller et principielt pejlemærke;
3. At skue mod fremtiden og se muligheder;
4. En unik nordisk approach, hvor natur, miljø
og bæredygtighed er i højsædet;

Vi er åbne, ærlige, pålidelige, konsekvente, principfaste og troværdige. Vi siger tingene, som de er, og er ikke bange for at sige nej. Det er vores job som rådgivere. Og det er derfor, vi altid leverer detaljerede og realistiske budgetter og tidsplaner. Det er én af flere grunde til, at vi har tradition for mange og lange kunderelationer.
Vi tager ansvar og er nytænkende. Nogle gange kræver det, at vi går imod strømmen, udfordrer det etablerede og går vores egne veje for at finde nye løsninger på kendte problemer. For os går værdier, ambitioner og nytænkning nemlig hånd i hånd. Og vi vil hver dag gøre tingene lidt bedre, end vi gjorde i går. Her er de seks verdensmål, hvor vi arbejder på at gøre en forskel:

Norsyn har stor erfaring med tekniske anlæg og er et førende ingeniør – og arkitektfirma i den danske energisektor.
Firmaet består af ekspertmedarbejdere og en række avancerede applikationer til at gennemføre projekterne i højeffektive processer.

Samtidig dækker vi alle fagområder inden for byggeri, dog altid med et særligt fokus på bæredygtighed, fx energioptimering, sundere indeklima og afkøling i varmesystemer.